Onsdag 17/12

Hepåre!

Ja här sitter jag i lugn och ro med tända värmeljus. Tycker det är så mysigt att låta taklamporna vara släkta och bara ha eldljuset som energikälla . Samtidigt kommer ljuvmusik ur högtalarna av Melissa Horn med Lars Winnerbäck.

Jag har precis tränat mina fingrar,. Det går bra at framförallt böja fingrarna men det blir värre när man ska sträcka dom eftersom sträcksenorna var av i alla fingrar men men det tar sig sa pyromanen.:)
Idag har det varit + grader i Mora så jag passade på att ta en promenad till centrum. Det var så skönt att gå ut och gå. Känna den friska luften strömma in i mina lungor. Jag hade god lust att falla ner och kyssa marken. Väl nere i centrum möte jag upp Daniel. Vi tittade på mössor och present till hans systers pj. Sedan fick Daniel lov att åka på träning. Själv gick jag till dom olika gymmen i Mora för att se vilket jag skulle skriva in mig på, måste börja träna nu kondition och det övriga jag kan. Vi får se vilket jag väljer:).. Sen gick jag hem igen och gjorde mig lite pytt i panna mmmm gott.

Imorgon blir det Uppsala, hoppas det blir posetivt och att jag har ökat graderna i fingrarna. Det blir även Ikea på vägen hem tillsammans med mina kära vänner Tom och Sandra. Sen får vi se jag kanske vågar ringa imorgon.. Haha ringde en sångpedagog för 2 snart 3 veckor sen. Hon bad mig då att återkomma dagen där¨på. Detta gjorde inte Christoffer. Ju längre tiden går ju mer pinsamt blir det. Men imorgon då jäää´´llar.

Nu är snart fyra månaders väntan över :). På lördag kommer min älskling hem igen efter att ha slitit 4 månader i Afrika. Här har ni en stolt pj det ska ni veta. 3 dagar kvar . :D  

//Peace


Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Ja visst är det härligt!

Jag har alltid levande ljus på kvällarna i storarummet :)Nämen =) Ska du börja hos en sångpedagog! Va roligt! =)

sE NU TILL ATT RINGA IMORGON.Förstår att det måste kännas skönt att äntligen få träffa kärleken igen, när hon vart borta såå länge :(

Vad har hon gjort i Afrika?

Känner på mig att hon gör goda gärningar* =)Kram och godnatt!

2008-12-18 @ 03:41:54
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Maja

Ikvall ar sista gangen jag kryper ner i en sang utan dig. (jag raknar inte fredagsnatten i en flygplansstol ;) Det kanns galet.

Fyra manader du. Vilket bra jobb vi gjort :)Jag alskar dig och jag langtar efter dig. Nu ar det inte manader langre, det ar inte veckor, det ar inte ens dagar: nu kan vi borja rakna timmar.

Sjukt.En sista puss och en kram fran ett stekhett Ghana!Snart ar det vi!Karlek, Maja

2008-12-18 @ 13:01:12
URL: http://majsaan.blogg.se/majasafrika
Postat av: MajaIMORGON!!

2008-12-19 @ 13:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0