Hej.

Hej alla vänner.

Kan tänka mig att det är en del som slutat att gå in på min blogg eftersom jag inte skrivit på nästan 3 veckor. Men jag vill säga att jag till person inte är en bloggare egentligen så det är svårt för mig att hålla den uppdaterad, men jag försöker så gått jag kan :) Är det så att folk har frågor och så, då kan man även hitta mig på fäjjan:)

Nu om handen, handen går sakta men säkert till det bättre. Den blir mer och mer funktionsduglig. Jag kan till och med diska själv nu eftersom alla sår är läkta:)
Jag kommer inom kort att lägga upp aldeles färska bilder på handen. Nu väntar jag på ett redskap som ska göra det möjligt för mig att börja träna överkroppen igen så skönt:) Nästa läkarbesök är den 3 Feb då ska man även rönka handen igen.

Just nu gör Maja en smarrig tårta eftersom det är min födelsedag idag. Så vi ska te mamma å fika. Så vi ska gratta både Mig och Maja eftersom hon fyllde i Måndags.
Maja väckte mig i morse med plättar ochmjölk ssååå gott ,sen fick jag en jätte fin armbands klocka såå fin. Men tyvärr måste vi lämna in den för dom hade sålt den med en spricka i glaset.

Nu ska vi te mamma.

PussåKram//Chris

Tisdag 6/1 -09

Ja här sitter man trött å sliten. Satt uppe halva natten igår för att se Sverige-Kanada. Jag var uppe för att få skriva hockey historia. Men ack så fel jag hade Sverige är åter igen 2:a. Efter att Kanada tog sitt 5:e raka JVM guld. Men Sverige det är bara att inse vi slår aldrig Kanada om vi inte lär oss att vi måste lägga all kraft på att så fort som möjlight ta oss in på målet. Kolla på Kanada, Det är inga krusiduller det är bara rakt på mål och dom störtar in från mitt zon. Sen måste vi sluta gnälla. Wikergård igår blev jag besviken på dej. Fan att vi ska tycka så jävla synd om oss själva. Vi grinar så fort dom rör våran målvakt. FAANN åk in i deras då för i helvete. Men vi får inte ta till fula medel i Sverige. För i vårat land att alla vara snälla. Samtidigt skolar man kanadikerna tvärtom. Psyka psyka å psyka era motståndare på deras svaga punkt. Nej upp med bröstet Sverige å tuffa till er lite. Annars tycker jag att matchen är helt underbar, vilken fart och vilken vilja från båda lagen.:)

Nu till handen. Jag var ju i Uppsala i fredags för att träffa mina sjukgymmnaster. Det visar sig att det stadigt går framåt. Jag hade ökat i grader i alla fingrar. Alltså graderna vi mäter när jag böjer och sträcker. Vi har nu börjat att belasta handen, jag ska börja använda den som vanligt så mycket jag kan. Tyvärr begränsar två sår som jag har. Men dom är inom kort läkta hoppas jag. Igår gjorde jag ett framsteg som betyder allt för mig. Jag var upp till mitt lag i Ore och åkte skridskor för första gången sen olyckan. Det var en obeskrivlig lycka. Den kan inte förklaras med ord men jag vet hur den kändes och det var en enorm lycko känsla:)

Jag åker till Uppsla igen den 15 Jan, Då ska jag även träffa min läkare det ska bli roligt:)

Puss påer//Chris

RSS 2.0