Extra inlägg! Bara för dig Henry!Här kommer bilden på min Idol Henry! Ska till Uppsala imorgon , du kanske också är där då Henry.:)

Klicka på bilden för att komma till Aftonbladets artikel ----> Eller tryck här


HENRY


Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Hej!

Förlåt att jag dröjt så på att svara på din kommentar :( Haft så mycket för mig..Ska även ta o läsa del 5 i din blogg nu strax..

Spännande!*Ja den musiken spelas ju mest på krogen i sverige.. inte så mycket på radio.. elelr rättare sagt, typ inte alls i svensk radio :(

Ja jag jobbar med dance och EuroDisco :)Du kan trycka på de 2 bilderna längst upp till höger i min blogg så länkas du till min musik ;)

Ja jag får ta o gå in på din brors myspace också och lyssna :)KRAM Sandra

2008-12-04 @ 00:11:29
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Henrik Lindmark

haha jo håller me antigen toppar den eller blir den en STOR flopp :P men jag tycker den e värd att satsa på dom har ju fått mycket bidrag och grejer så finns ju någon som tror på den :P själv vet jag inte mycket om den men får väll snart en hel massa manus och skit :P finns många sätt att få kontakt med dom http://statist.se/ är inte ute där kostar men har hört att där får man jobb i mängder :P sen brukar de står på anslagstavlor och i tidningar på annonser om sånt sen ska det finnas något typ "arbetsförmedlingen" för skådespelare där får man nog ganska lätt jobb om man e med där annars så själv har jag mest fått jobb genom att jag går teater på fritiden och sen egna kontakter är väll de jag levt på sen så gör jag mycket film själv och de e där trixet är asså man kan inte gå och vänta på att man ska bli hittat man måste göra grejer själv skicka in till filmfestivalen då syns man :D

2008-12-04 @ 11:17:03
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Hej Christoffer =)Haha ja men det känns verkligen som spänningen i en tv serie hehe.. :PÅh va kul att du lyssnade på mina låtar! Och TACK så hemskt mycket :) Kul att höra :)

Va det någon låt du tyckte va lite bra då? hihiJa knäna är svinjobbiga :(

Jag tränar musklerna runt knäna hela tiden.. men dom blir dåliga då o då.. så då tinar musklerna bort igen.. plus att många benövningar kan jag inte göra.. typ benböj och sådant.. :(

Ja knäskador är ett helvete!!Usch fy vad läskigt det där lät.. speciellt med pekfingret..!!

aa jo jag förstår hur du menar med tecknet :s

Men får jag fråga om handen fortfarande är lite så nu?.. elelr måste man vänta tills vidare avsnitt? hehe :PÅåh Tack för att du länkar till min sida! =)

Snällt!!Kram Sandra!

2008-12-04 @ 23:25:22
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Är det din brors myspace vid dina länkar..

Jag har iaf vart där inne och lyssnat lite nu :)

Haha han verkar vara lite ironisk med dessa låtar :P =)

2008-12-04 @ 23:36:47
URL: http://sandragee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0